Schattenzoektocht met Vlieg!

Kom deze vakantie samen met Vlieg de schat zoeken in Museum De Kolonie. Onder het motto ‘Ik voel wat jij niet voelt?’ ga je op de tast het museum verkennen. Durf je je handen in de voeldozen te steken? Herken je de voorwerpen door ze te voelen? Indien het je lukt, vind je de schat van Vlieg.

IMG_5101-1024x683

Tijdens de zomervakantie organiseren we ook weer een aantal leuke workshops. We maken met allerlei natuurlijke materialen een heus prehistorisch kunstwerk! Houd dus zeker de volgende data in je agenda vrij:
– 04 juli van 13.30 u. tot 16 u. (grabbelpasactiviteit)
– 18 juli en 8 augustus telkens van 14 u. tot 16 u. (workshops).

Deze activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deelname is gratis.

Het museum is geopend zondag t.e.m. vrijdag van 13u30 u. tot 17 u. (zaterdag gesloten).

Zoektocht of workshops? Hopelijk zien we je deze vakantie in Museum De Kolonie. Zeker doen!