Archeologiedagen 2020

Dit jaar vinden de Archeologiedagen in Vlaanderen plaats in het weekend van 9 tot en met 11 oktober. Hier vind je alle informatie en alle activiteiten: ARCHEOLOGIEDAGEN.

In Lommel organiseert museum De Kolonie twee activiteiten. Aan de eerste activiteit kan je vanuit je luie zetel deelnemen. Het is een digitale activiteit, namelijk de ‘eduscape’ die recent werd gemaakt voor de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van het lager onderwijs. Maar natuurlijk kan iedereen wat kennis over de prehistorie opsteken dankzij die ‘eduscape’ en zijn/haar kennis testen: DUIK IN DE PREHISTORIE.

Tijdens de Archeologiedagen kan je museum De Kolonie gratis bezoeken, ook op zaterdag 10 oktober. Je moet wel minstens een dag op voorhand een tijdsblok tussen 13.30 en 17.30 u reserveren op tel. nr. 0492 92 64 96.